Uogos: labai stambios (sveria apie 10–12 g), širdies formos. Odelė blizgi, tamsiai raudona, o pilnai sunokusios uogos tampa beveik juodos. Minkštimas mėsingas, tamsiai raudonas, traškus, sultingas, saldus ir aromatingas. Dėl puikių skonio savybių rekomenduojama vartoti šviežias kaip desertą.
Derėjimo laikas: pradeda derėti praėjus 2–3 metams po pasodinimo, uogos sunoksta birželio pabaigoje. Vidutinio ankstyvumo.
Vaismedis: užauga iki 2,5 metro aukščio ir 2 metrų pločio. Vainikas kompaktiškas, glaustašakis, koloniškos formos, todėl puikiai tinka mažesniems sodams ar ribotoms erdvėms.
Ypatybės: Žemaūgė. Veislė yra atspari šalčiui ir ligoms. Dera gausiai ir kasmet, savidulkė, todėl nereikia kitų apdulkintojų.
Svoris | 1 kg |
---|---|
Augalo amžius | 2-metis kastas iš grunto, 2-metis vazone, 3-metis kastas iš grunto, 3-metis vazone, 4-metis kastas iš grunto |