Uogos: didelės (sveria apie 8 – 10 g), širdies formos. Odelė blizgi, tamsiai raudonos spalvos. Minkštimas labai mėsingas, tamsiai raudonos spalvos, traškus, tvirtas, sultingas, saldus, aromatinas. Dėl itin gerų skoninių savybių rekomenduojama vartoti šviežias, vietoje deserto.
Derėjimo laikas: po pasodinimo derėti pradeda 2 – 3 metais, uogos sunoksta liepos mėn.
Vaismedis: pilnai užaugusio augalo dydis apie 0,5 metrai plotis ir 2,5 metrai aukštis. Vainikas kompaktiškas, glaustašakis, koloniškos formos.
Ypatybės: veislė atspari šalčiui ir ligoms. Dera gausiai ir kasmet. Savidulkė.
Svoris | 1 kg |
---|---|
Augalo amžius | 2-metis kastas iš grunto, 2-metis vazone, 3-metis kastas iš grunto, 3-metis vazone, 4-metis vazone |