Uogos: nedidelės, apvalios, išsidėsčiuosios didelėse kekėse. Iš pradžių uogos būna raudonos, o benokdamos tampa tamsiai mėlynos spalvos. Desertinės, saldžios, sultingos, aromatingos, turinčios daug vitaminų, askorbo rūgšties, antocianų, katechinų, rauginių ir dažančiųjų medžiagų, pektinų, vitamino B2, vitamino P, organinių rūgščių. Nuskintos ilgai išsilaiko šviežios. Tinka šviežiam vartojimui ir perdirbimui.
Derėjimo laikas: uogos sunoksta liepos mėn.
Vaismedis: vaiskrūmis stipraus augumo, pilnai užaugusio augalo dydis apie 2,5 m.
Ypatybės: veislė atspari šalčiui ir grybinėms ligoms. Dera gausiai ir kasmet.
Svoris | 1 kg |
---|---|
Augalo amžius | 2-metis kastas iš grunto, 2-metis vazone, 3-metis kastas iš grunto, 3-metis vazone, 4-metis vazone, 5-metis vazone |
Turime