eCommerce WordPress Themes

Nauda ir panaudojimo galimybės

Šviežiuose vaisiuose yra vitamino A, B, C, K, cukrų, taninų, pektinų, augalinių dažų, eterinio aliejaus. Juose taip pat yra daug mineralų ir mikroelementų. Naudingoje vaisių dalyje yra 24,5% sausųjų medžiagų, 6,4% angliavandenių ir vidutiniškai 1200 mg vitamino C.

Vaisiai naudojami labai plačiai. Juos galima džiovinti arbatos ruošimui, uogienėms, sultims, sirupams ir vynams gaminti. Dirbtiniam džiovinimui galime naudoti džiovyklę arba orkaitę, džiovinti iki 60 ° C temperatūroje. Naudingoje vaisių dalyje yra 24,5% sausųjų medžiagų, 6,4% angliavandenių ir vidutiniškai 1200 mg vitamino C.

Iš žiedlapių ir vaisių galima gaminti tyreles, marmeladus, gėrimus ir t.t.

Augalo amžius

2-metis kastas iš grunto, 2-metis vazone

Sodinuko aukštis:

0,5 – 0,7m

Jums taip pat gali patikti